Vloerverwarming​

DERO is al jaren installateur van vloerverwarming en kan deze professioneel plaatsen op alle soorten vloeren.

Toch geven wij u graag professionele ondersteuning bij uw keuze, zodat uw verwarming straks optimaal functioneert.

Ook alle andere soorten verwarmingen kunnen wij professioneel installeren.

soorten vloerverwarming

op noppenplaat

Als u liever niet uw vloerverwarming direct in de vloer wilt laten aanleggen, kunt u kiezen voor noppenplaten. De verwarmingsbuizen worden dan geplaatst tussen de noppen van platen die bestaan uit piepschuim of polystyreen. De warmte uit de buizen stijgt naar uw woonruimte, wat zorgt voor optimale verdeling van warmte. Een fijn binnenklimaat, zonder uw vloer in te frezen.

in dekvloer

Voor nieuwbouw- of renovatiewoningen is de vloerverwarming in de dekvloer / chape zeer geschikt. De verwarmingsleidingen worden rechtstreeks in de cementvloer geplaatst. De vloer warmt op waardoor uw woonruimte zeer gelijkmatig warm wordt. Om scheuren in tegels te voorkomen wordt hierbij zorgvuldig gewerkt met uitzettingsvoegen en een wapeningsnet.

op Krimpnetten

Ook een krimpnetrooster is geschikt voor indirecte bevestiging op de vloer. De warmtebuizen worden in dit geval bevestigd op een net van staal dat lijkt op een rooster. De verwarmingsbuizen verwarmen vervolgens op de reguliere manier uw woning of verschillende ruimtes in het huis. Zo blijft uw ondervloer volledig in tact en geniet u toch altijd van een heerlijk verwarmde vloer.

Storing?

Heeft u een storing met uw cv ketel of een vraag?

Contact Informatie