Warmtepompen

DERO is al jaren installateur van warmtepompen en kan alle soorten pompen naar wens plaatsen en onderhouden

Toch geven wij u graag professionele ondersteuning bij uw keuze en vragen, zodat uw warmtepomp straks optimaal functioneert en goed blijft onderhouden.

soorten warmtepompen

Ventilatie (lucht-lucht)

De lucht-lucht warmtepomp is het meest bekend als airconditioner. Het is een apparaat dat jouw huis kan koelen én duurzamer verwarmen zonder aardgas. Hoe werkt dat dan? Deze warmtepomp onttrekt namelijk energie uit de (buiten)lucht. Deze energie zet de warmtepomp daarna om in warmte voor het afgiftesysteem. .

Lucht-water

Een lucht-water warmtepomp zet de buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water voor je sanitair of centrale verwarming. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele verwarmingsketel en maakt gebruik van aardgas of stookolie overbodig.

Bodem-water

Grond/water-warmtepompen gebruiken energie in de grond voor verwarming en warmwaterbereiding. Ze bereiken een hoog rendement, gebruiken een warmtebron (aardwarmte) die zo goed als kosteloos beschikbaar is en gaan heel lang mee. 

 

Water-water

Met een water-water warmtepomp kun je de warmte die in het grondwater aanwezig is, gebruiken om de woning te verwarmen. Dit geothermische systeem heeft het hoogste rendement van alle soorten warmtepompen.

Storing?

Heeft u een storing met uw cv ketel of een vraag?

Contact Informatie